Filter
 • Kallelse till informationsmöte

  Styrelsen inbjuder till informationsmöte inför den stundande anslutningen av fibern och leveransen av tjänsteutbudet.

  Tid: Söndagen den 5 oktober, kl 14,00
  Plats: Försvarsmuseet Tingstäde

  Från tjänsteleverantören (Telia) kommer Roger Eriksson att medverka vid mötet och kommer att besvara Era frågor om inkopplingar (telias utrustning) och programutbud etc.

  Styrelsen hälsar alla varmt välkomna

 • Du har väl inte glömt betala in medlemsavgiften?

  Hej Fibervänner!

  Ni har väl inte glömt att betala medlemsavgiften för i år?  
  Om ni skulle ha missat att betala in i tid, se då till att betala snarast.

  Betalningsinformationen finner ni nedan

  Bankgiro: 277-8850
  Belopp: 100 kr
  Uppge "Årsavgiften 2014" följt av  Namn eller Fastighetsbeteckning 

   

 • Tingstäde Fiber informationsblad 2012-09-04

  Hej alla i Tingstäde med omnejd.

  Med anledning av att många efterfrågar mer information om fiberprojektet kommer här lite informtion om hur långt vi är.

  Efter att vi till viss del har sammanställt intresseanmälningarna har vi fått lite underlag att räkna en någorlunda vettig kalkyl angående kostnaden för projektet och kommit fram till att det går att genomföra detta.

  Vi har nu kommit så långt att socknen är indelad i 10 områden och i varje område så jobbar en områdesansvarig med att sammanställa kartmaterialet som Rikard har arbetat fram. Kartan kommer att justeras allteftersom mark/tomtägare kommer att kontaktas, det vi vill ha reda på är vart i huset det är lämpligast att komma in med fiberkabeln.  OBS grävning på tomt sker på tomtägarens ansvar  (ledningar el, vatten ,avlopp etc skall vara utmärkt till grävmaskinen).

  Detta arbete kommer att ta en hel del tid i anspråk så det gäller att vi kommer någorlunda rätt ifrån början.

  Styrelsen i föreningen har tagit fram ett pris som vi tror är fördelaktigt och som det ser ut kommer vår kostnad att bli:

  Insats i föreningen= 100 kr    Serviceavgift för 2012=100 kr 

  Denna summa ( 200 kr) vill vi att de som önskar vara med  betalar in på bankgiro:277-8850 omgående så att vi kan bygga upp medlemsregistret. Glöm inte att lämna in medlemsansökan till styrelsen eller skicka den till: Kjell Skalberg, Mjölkgatan 14, 624 44 Tingstäde.

  Kalkylen bygger sen på att ett huvudabonnemang kommer att kosta 16 900 kr och för den som  önskar ansluta en flygel etc på samma fastighet kostar det 8000 kr /anslutning.

  Vi planerar att ha informationsmöten vid ett flertal tillfällen under hösten, (öppet hus etc)  så håll utkik efter inbjudan. 

  Hälsningar Styrelsen

Annonsplats

Kaffewelt

Kaffewelt

Kaffewelt tar den europeiska kafferevolutionen till Sverige! Vi säljer kaffeautomater med portionsförpackat kaffe med fokus på Philips Senseo®. Vår ambition är att sprida Senseo® konceptet till Svenska hushåll och arbetsplatser, tillsammans med...

Läs mer

BME - Webbyrå

BME - Webbyrå

Vi bygger hemsidor som passar dina behov - allt från enkel presentation till avancerad e-butik. Vi utför alla uppdateringar utan att krångla till det. Inga komplicerade avtal och alltid till ett fast...

Läs mer

Lummelunda Paintball

Lummelunda Paintball

Är du uttråkad och rastlös? Behöver du lite mer action i tillvaron? Då kanske paintball kan vara något för dig! För dig som inte visste det så har vi Gotlands kanske...

Läs mer

Sponsorer & samarbetspartners

Region-gotland-375Leader GotlandTelia

Go to top