Filter
 • TFF Nyhetsbrev & Julhälsning

  GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT FIBERÅR 2015

  Ja så ÄR vi då i mål med det mesta av vårat arbete med att få fiber i Tingstäde
  med omnejd, när vi väl kom igång med grävningen och blåsning/svetsning så
  gick det ganska fort undan. Och jag hoppas att de flesta kommer att se Kalle Anka genom fiberanslutna TV apparater på julafton. Det var ju ett av delmålen.

  Jag vill samtidigt be om att få framföra ett stort Tack till alla inblandade för det jobb som har lagts ner i detta projekt.
  Shübergs entreprenad som fick uppdraget med grävning, BRS networks som fick uppdraget att blåsa och svetsa ihop alla trådar så att det kommer hem något till oss.
  Kjell S för arbetet med att iordningställa nodrummet vid Polhemsgården, och som vi har fått hyra av hembygdsföreningen.

  Jag vill samtidigt framföra ett stort Tack till alla i styrelsen och de områdesansvariga (ingen nämnd och ingen glömd) som lagt ner både tid och arbete för att få detta projekt att gå i lås. Det var lite småjobbigt en del gånger men det mesta gick att fixa till så vi kom i mål.
  Ett Tack går också till alla markägare/tomtägare som upplåtit mark för att lägga ned fiberkanalisationen, utan Er medverkan så hade det inte blivit något av med fibernätet.

  Med dessa ord hoppas jag att vi alla kan luta oss tillbaka och njuta av investeringen som Vi har gjort till oss själva.

  God Jul och Gott Nytt År

  Ordföranden i fiberföreningen
  Ulf Andersson

  PS: fakturorna på tjänsteleveranserna har som ni kanske lagt märke till kommit ut till Er,
  Om ni vill ha autogiro så vänligen kontakta Kjell Skalberg EFTER helgerna så kommer vi att ordna med detta, men det är inte möjligt just nu i inledningsskedet att fixa detta.
  Vidare så finns möjligheten att betala hela årets (2015) avgifter på en gång mot att vi lämnar
  en liten ”rabatt” på 200 kr, om vi får in hela summan på en gång.

Annonsplats

Kaffewelt

Kaffewelt

Kaffewelt tar den europeiska kafferevolutionen till Sverige! Vi säljer kaffeautomater med portionsförpackat kaffe med fokus på Philips Senseo®. Vår ambition är att sprida Senseo® konceptet till Svenska hushåll och arbetsplatser, tillsammans med...

Läs mer

BME - Webbyrå

BME - Webbyrå

Vi bygger hemsidor som passar dina behov - allt från enkel presentation till avancerad e-butik. Vi utför alla uppdateringar utan att krångla till det. Inga komplicerade avtal och alltid till ett fast...

Läs mer

Lummelunda Paintball

Lummelunda Paintball

Är du uttråkad och rastlös? Behöver du lite mer action i tillvaron? Då kanske paintball kan vara något för dig! För dig som inte visste det så har vi Gotlands kanske...

Läs mer

Sponsorer & samarbetspartners

Region-gotland-375Leader GotlandTelia

Go to top