Filter
 • Årsstämma avklarad

  Den 27 april höll Tingstäde Fiber ekonomisk Förening årsstämma i Gotlands Försvarsmuseum. Vi hade god uppslutning denna soliga dag.
  Hela 36 röstberättigade medlemmar valde att närvara på stämman.

  Med klubba i hand så lät Kjell Kyllenstjärna leda oss igenom dagordningen för denna årsstämma assisterad av sittande styrelse. 
  Hela mötet finns protokollfört och går att ladda hem här nedan.

  icon Protokoll ordinarie föreningsstämma 2013.

  Årsavgiften

  Årsavgift fastställes till att ligga kvar på 100 kr. Inbetalningsuppgifter kommer att skickas som e-post och läggas i lådan. Det kommer även att dyka upp information om detta på hemsidan inom kort.

  Styrelse fick förnyat förtroende

  Ordförande

  Ulf Andersson

  Styrelseledamöter

  Kjell Skalberg
  Ivar Lindstedt
  Steve Nilsson
  Thomas Pettersson
  Gunnar Hederstedt
  Rikard Widén

  Som revisorer valdes Siv Örnevik och Marielle Cederblad valdes som revisorssuppleant.

 • Ni missar väl inte vår årsstämma nu på söndag den 27 April!

  Gotlands Försvarsmuseum

  Hej på er fibervänner!

  Nu på söndag den 27/4 håller vi i vår årsstämma i Gotlands Försvarsmuseum kl. 15:00.

  Dagordning finns att ladda ner i *.pdf fomat här nedan.

  icon TFF Dagordning årsmöte 2014-04-27

  Föreningen bjuder alla på fika, men för den som vill ha en ordenlig bit mat i magen så kan vi rekommendera att ni tittar förbi lite tidigare då det serveras söndagslunch mellan 11-15.

  Söndagslunch på Gotlands Försvarsmuseum 27/4 

  Läs mer om söndagslunchen

  GFM-kocken Rolle Ringwall erbjuder nu på söndag en två-rätters-meny för 95:-.

  Entrecôte med hemgjord bearnaise och dessert.

  Vin, öl eller alkoholfritt finns att köpa till.

  Förboka gärna bord 0498-27 43 57, gotlandsforsvarsmuseum@telia.com

  Välkommen till bords söndag 27 april mellan 11 och 15.

  end faq

  {accordionfaq faqid=accordion3 faqclass="blitzerfaq plus3 headerbackground headerborder contentbackground contentborder round9" active=item3}

 • TFF - Nyhetsuppdatering

  Då vi nu kommit så långt med fiberprojektet att det börjar bli aktuellt för er att ta ställning till var i huset ni vill ha in fibern, så har vi uppdaterat hemsidan med tekniskt infromation om utrustning och dragning i hemmet.

  Den utrustning ni i slutändan kommer att få kan komma att skilja sig från den som används i våra referenser, men principen för dragning är densamma.

  Navigera er till Information ->
  Utrustning för att läsa mer.

  För den teknsikt intresserade så har vi även publicerat en lista med olika lösningar för bredband. TFF jobbar dock uteslutande med fibersatsning, men det är ändå intressant läsning som ger en bra uppfattning om begränsningar, kapacitet och möjligheter med de olika lösningarna.  

  Navigera er till Information -> Teknik för att läsa mer.

  Efter att ha erhållit lite frågor över e-post, så har vi även låtit utöka vår lista med Frågor och svar. 
  Kika gärna där och se om ni hittar svar på era frågor. Om ni inte gör det, var vänlig kontakta någon i styrelsen så gör vi vårt bästa för att besvara er fråga så snart som möjligt. Genom att göra detta så förbättrar ni vår FAQ lista och således bidrar till att hjälpa andra som eventuellt kan tänkas gå med samma/liknande funderingar. 

 • Grävningen är i full gång

   

  Mycket har hänt i fiberprojektet, även om det varit väldigt tyst här på hemsidan.

  Vid det här laget har nog alla noterat hur pinnar dykt upp överallt för utstakning av fibergrävning. Även GEAB har smitit in och planterat små orangefärgade EL- och Tele pinnar för att vi ska undvika att i misstag klippa någons kablar i grävningen.

  Det är inte bara utstakningen som är klar, även grävningen är i full gång och det är i sig en stor milstolpe i vårt fiberprojekt.

  För dig som ännu inte tagit ställning till vart ni vill ha in fibern, börja redan nu att tänka igenom detta så att det hela går smidigt när det är dags att gräva hemma hos dig. Staka ut pinnarna på tomten fram till huset där ni vill att fibern ska gå in.

Annonsplats

Kaffewelt

Kaffewelt

Kaffewelt tar den europeiska kafferevolutionen till Sverige! Vi säljer kaffeautomater med portionsförpackat kaffe med fokus på Philips Senseo®. Vår ambition är att sprida Senseo® konceptet till Svenska hushåll och arbetsplatser, tillsammans med...

Läs mer

BME - Webbyrå

BME - Webbyrå

Vi bygger hemsidor som passar dina behov - allt från enkel presentation till avancerad e-butik. Vi utför alla uppdateringar utan att krångla till det. Inga komplicerade avtal och alltid till ett fast...

Läs mer

Lummelunda Paintball

Lummelunda Paintball

Är du uttråkad och rastlös? Behöver du lite mer action i tillvaron? Då kanske paintball kan vara något för dig! För dig som inte visste det så har vi Gotlands kanske...

Läs mer

Sponsorer & samarbetspartners

Region-gotland-375Leader GotlandTelia

Go to top