Kaffewelt

kw ny

Kaffewelt tar den europeiska kafferevolutionen till Sverige!

Vi säljer kaffeautomater med portionsförpackat kaffe med fokus på Philips Senseo®.
Vår ambition är att sprida Senseo® konceptet till Svenska hushåll och arbetsplatser, tillsammans med Europeiska kaffemärken.

Kaffepoddar ger dig möjlighet att få fina smakvariationer för varje kopp - en smak för alla. Utsökt kaffe vid varje bryggning och klart på under minuten. 

Till skillnad från många liknande kaffelösningar så har Philips Senseo® valt ett miljötänk, där maskinerna tillverkas av återvunnen plast och dess kaffepods är komposterbara - inga plast eller aluminimrester. Att tillreda kaffe med Philips Senseo® är både gott och klimatsmart.

Surfa in på www.kaffewelt.se och lär känna våra produkter.

 

UTZ CERTIFIED

Philips Senseo® arbetar tillsammans med UTZ som partner för att främja hållbar utveckling. Det är ett av världens största hållbarhetsprogram för kaffe, kakao och te. Detta program ser till att vårt kaffe odlas på gårdar som tar hänsyn till miljön, ger lämpliga bostäder och hälsovård, skolor och utbildning för arbetstagarna, och att böndernas arbetstagarrättigheter respekteras.

 

Återvinningsbara förpackningar

Philips Senseo® strävar efter att kontinuerligt minska sin energiförbrukning. Vi är stolta över att kunna säga att SENSEO ® kaffepods är en av de mest miljövänliga kaffesystem av denna kategori. Våra apparater använder återvunnen plast för att minska vår miljöpåverkan och förbli lojala mot våra värderingar för socialt ansvar.

 

ENERGI

Nästan alla SENSEO® kaffemaskiner är utrustade med funktion för automatisk avstängning. Det gör våra produkter säkrare och minskar onödig energiförbrukning.

Annonsplats

BME - Webbyrå

BME - Webbyrå

Vi bygger hemsidor som passar dina behov - allt från enkel presentation till avancerad e-butik. Vi utför alla uppdateringar utan att krångla till det. Inga komplicerade avtal och alltid till ett fast...

Läs mer

Kaffewelt

Kaffewelt

Kaffewelt tar den europeiska kafferevolutionen till Sverige! Vi säljer kaffeautomater med portionsförpackat kaffe med fokus på Philips Senseo®. Vår ambition är att sprida Senseo® konceptet till Svenska hushåll och arbetsplatser, tillsammans med...

Läs mer

Lummelunda Paintball

Lummelunda Paintball

Är du uttråkad och rastlös? Behöver du lite mer action i tillvaron? Då kanske paintball kan vara något för dig! För dig som inte visste det så har vi Gotlands kanske...

Läs mer

Sponsorer & samarbetspartners

Region-gotland-375Leader GotlandTelia

Go to top