LPB logo txt

Är du uttråkad och rastlös? Behöver du lite mer action i tillvaron? Då kanske paintball kan vara något för dig!
För dig som inte visste det så har vi Gotlands kanske roligaste Paintballbana oförskämt nära Tingstäde.

Vi har tillgång till en fin skogsbana med både naturliga och tillbyggda hinder med möjlighet till många olika speltyper. Vi erbjuder CTF (Capture the Flag), Conquest och scenariospel med "bombdesarmering", för att nämna några. Paintball är både en utmanande extremsport och en fantastisk mångfacetterad fritidsaktivtet där lagarbete är nyckel till framgång. 

Ni är hjärtligt välkomna till oss här på Lummelunda Paintball! Vi erbjuder en spännande och rolig upplevelse till ett bra pris! Ta med dig kollegor, släktingar och vänner. Kombinera gärna med svensexa, möhippa, studentspex eller andra trevliga tillfällen.

Samla ihop ett gäng och boka tid

dropin

DROP-IN

Ibland kan det vara svårt att få ihop nog med folk för att boka in ett spel. Lyckligtvis så har vi på Lummelunda Paintball i samarbete med Gotlands Paintballklubb regelbunden aktivitet på söndagar från kl. 11:00.

Om du är sugen på att komma ut och spela så är det bara att stämma av med oss att det faktiskt är spel den söndag ni vill spela så att ni inte åker ut till oss i onödan. Detta gör ni enklast genom att kika i vår kalender där vi utlyser våra Drop-in spel. Det går även bra att lyfta på luren och slå oss en signal.

Om ni ringer på söndag efter kl. 11:00 och inte får svar så är jag säkert själv ute och spelar. Jag ringer då tillbaka så snart jag kan. Det är dock inget krav att ringa i förväg, men det är att rekommendera, speciellt om ni är ett större gäng som tänkt ramla in. Då kan det vara klokt att kontrollera så att det kommer att finnas utrustning till er alla.

 

Hitta till banan

Bilder från banan

Annonsplats

Lummelunda Paintball

Lummelunda Paintball

Är du uttråkad och rastlös? Behöver du lite mer action i tillvaron? Då kanske paintball kan vara något för dig! För dig som inte visste det så har vi Gotlands kanske...

Läs mer

Kaffewelt

Kaffewelt

Kaffewelt tar den europeiska kafferevolutionen till Sverige! Vi säljer kaffeautomater med portionsförpackat kaffe med fokus på Philips Senseo®. Vår ambition är att sprida Senseo® konceptet till Svenska hushåll och arbetsplatser, tillsammans med...

Läs mer

BME - Webbyrå

BME - Webbyrå

Vi bygger hemsidor som passar dina behov - allt från enkel presentation till avancerad e-butik. Vi utför alla uppdateringar utan att krångla till det. Inga komplicerade avtal och alltid till ett fast...

Läs mer

Sponsorer & samarbetspartners

Region-gotland-375Leader GotlandTelia

Go to top